Δραστηριότητες

Δραστηριότητες στη μαγευτική Γεωργιούπολη!

Οι διακοπές έφτασαν, και το τοπίο είναι μαγευτικό. Κρήτη!

Η ιδανική τοποθεσία της Γεωργιούπολης καθώς και του Hotel Drosia σας παρεχει πληθώρα δραστηριοτήτων για να επιλέξετε.

Για τους λάτρεις της θάλασσας, μπροστά στο χωριό εκτείνονται παραλίες έκτασης περίπου 10 χιλιομετρων με δεκάδες beach bars και αλλα μαγαζιά για να επιλέξετε.

Για τους πιο τολμηρούς υπάρχει δυνατότητα πεζοπορίας κατα μήκος του ποταμού Περαστικού, που θα σας οδηγήσει στην μικρή λίμνη Αλμυρη όπου μπορείτε να δειτε διάφορα είδη πουλιών και ζώων.

Ομοίως, με λίγη προσπάθεια μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάλευκο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται χτισμένο πανω σε μια μικρη βραχονησίδα καταμεσής της θάλασσας, η οποία ενώνεται με την παραλία με βράχους που σχηματίζουν ένα γραφικό μονοπάτι.

Ακόμα, μπορείτε να ενοικιάσετε ποδήλατο και να περιηγηθείτε στην ορεινή ή παραθαλάσσια έκταση της Γεωργιούπολης. Στην παραλία της Γεωργιούπολης θα βρείτε το καταδυτικό κεντρο της Padi, που μπορεί να σας παρεχει μια απίστευτη εμπειρία κατάδυσης ή να κάνετε μια βόλτα με το δημοτικό τρενάκι που σας ξεναγεί τοσο εντός του χωριού όσο και των γύρω τουριστικών χωριών.

Σε απόσταση 4.5 χιλιόμετρων στη λίμνη Κουρνά, μπορείτε να ενοικιάσετε θαλάσσιο ποδήλατο και να κάνετε βόλτα μέσα στη λίμνη.


Ekklhsaki Agiou Nikolaou

activity-img-2

Argyroupoli waterfalls

Εκκλησάκι Αγίου Νικολάου

Το κατάλευκο εκκλησάκι που βρίσκεται χτισμένο πάνω σε μικρή βραχονησίδα καταμεσής της θάλασσας και είναι αφιερωμένο στον Άγιο Νικόλαο – τον προστάτη των ναυτικών, έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της Γεωργιούπολης.

Θα ζήσετε μια μικρή περιπέτεια για να φτάσετε στο εκκλησάκι καθώς οι βράχοι που σχηματίζουν τον μόλο παρουσιάζουν ανωμαλίες. Παρόλα αυτά, αξίζει τον κόπο μια βόλτα ως εκεί.

Κέντρο Καταδύσεων Omega Divers

Η Omega Divers είναι ένα νέο καταδυτικό κέντρο της PADI που ιδρύθηκε το 2011 προσφέροντας κατάδυση αναψυχής και μαθήματα για αρχάριους και έμπειρους δύτες διατηρώντας τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα ασφάλειας στον δύτη και στην εκπαίδευση.

Χρησιμοποιώντας μόνο το καλύτερα εκπαιδευμένο προσωπικό και με τη διασφάλιση των ολιγάριθμων δυτών σε κάθε ομάδα δραστηριότητας, παρέχεται μία απίστευτη εμπειρία κατάδυσης!

Αργυρούπολη καταρράκτες

Καταρράχτες υπάρχουν σε αρκετά φαράγγια του νομού, τους πιο εύκολα προσβάσιμους όμως τους συναντά κανείς στην Αργυρούπολη. Το νερό που αναβλύζει από το εκκλησάκι της Αγίας Δύναμης σχηματίζει πολλά μικρά καταρρακτάκια και φροντίζει επίσης για την πλούσια βλάστηση που τους περιβάλλει.

Το τοπίο της περιοχής συμπληρώνουν αρκετές ταβέρνες με κρητικά εδέσματα.


Μπάλος Γραμβούσα

Στιγμιότυπο 2018-03-16, 9.30.20 πμ

lake-kournas-1

Εκδρομή Μπάλος

Η παραλία του Μπάλου βρίσκεται στο βορειοδυτικότερο άκρο της Κρήτης, στο νομό Χανίων. Αντικειμενικά, συζητάμε για το ομορφότερο μερος της Ευρώπης… Τα νερά είναι κρυστάλλινα και το σημείο είναι παραμυθένιο!

Είναι ένα μαγικό μέρος που σίγουρα θα αποζημειώσει οποιονδήποτε το επισκεφτεί. Η πρόσβαση γίνεται είτε με όχημα και αρκετό ποδαρόδρομο, είτε με καραβάκι.

Εκδρομή Jeep Safari

Μοναδική εμπειρία, η διαδρομή εξαιρετική με ιδιαίτερες και προσεγμενες στάσεις σε πλατάνια, πηγές και μοναστήρια.

Το εκτός δρόμου κομμάτι, γεμάτο άγρια ομορφιά και τρομερή θέα από υψόμετρο. Πανέμορφη παραλία για βουτιά και παραδοσιακό σπιτικό φαγητό μέσα από στάσεις που γίνονται

Υπέροχη επιλογή για όποιον έρχεται με παρέα φίλους, αλλά και με την οικογένεια!

Λίμνη Κουρνά

Η λίμνη Κουρνά είναι η μοναδική λίμνη γλυκού νερού που υπάρχει στην Κρήτη. Μόλις 15 λεπτά από το Ξενοδοχείο Drosia, η λίμνη είναι τοποθετημένη σε ένα κοίλωμα. Στα νερά της λίμνης υπάρχουν χέλια, ενώ φιλοξενεί σπάνια για την Κρήτη ψάρια.

Η λίμνη Κουρνά είναι ιδανικός προορισμός για έναν απογευματινό περίπατο, ή μια κοντινή εκδρομή μέσα στην ημέρα. Το τοπίο είναι χαλαρωτικό και όμορφο, είτε θέλετε να περπατήσετε στη φύση, είτε να κάνετε μπάνιο ή ποδήλατο στη λίμνη.

Beach Resort Hotel & Spa, Westbay Coral Drive, No. 16, Nassau, Bahamas